Biertalent Logo
  • Agenda
  • Blog
  • Hoe het werkt
  • Facebook
  • Instagram
Home /

Blog

Personeelsverloop horeca kost 1,4 miljard

Personeelsverloop horeca kost 1,4 miljard

Gisteren presenteerde ABN AMRO een onderzoek waaruit blijkt dat de horeca jaarlijks 1,4 miljard euro verliest aan...

Lees verder
‘Niet te zuipen’

‘Niet te zuipen’

Een onverwachte bierbeleving op het terras

Lees verder
Witbier

Witbier

Witbier; fris en zomers. Maar het had niet veel gescheeld en dit bier had een stille dood gestorven...

Lees verder
Meer BierTalent op de horeca-werkvloer

Meer BierTalent op de horeca-werkvloer

De consument weet steeds vaker de weg naar een mooi glas speciaalbier te vinden, in de speciaalzaak, supermarkt...

Lees verder
Reinheitsgebot

Reinheitsgebot

Bij Duitse bieren hoor je vaak de term ‘Reinheitsgebot’ vallen. Wat is dat nou eigenlijk?

Lees verder
Overal Biertalent

Overal Biertalent

Entree Magazine publiceerde als eerste over BierTalent. Lees hier het artikel!

Lees verder

Opleidingen

Bekijk alle opleidingen

januari 2020

opleiding thumbnail

Bier aan tafel

Locatie
De Rooi Pannen
Plaats
Breda
Datum
13 januari 2020
Tijd
19:30 uur

Aanmelden

20 plaatsen vrij
opleiding thumbnail

Brouwproces

Locatie
Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer
Plaats
Maastricht
Datum
22 januari 2020
Tijd
19:30 uur

Aanmelden

20 plaatsen vrij
opleiding thumbnail

Klassieke & moderne biertypen

Locatie
IJver
Plaats
Amsterdam
Datum
27 januari 2020
Tijd
19:30 uur

Aanmelden

20 plaatsen vrij
opleiding thumbnail

Klassieke & moderne biertypen

Locatie
Café Studio
Plaats
Haarlem
Datum
28 januari 2020
Tijd
19:30 uur

Aanmelden

20 plaatsen vrij

februari 2020

opleiding thumbnail

Bier aan tafel

Locatie
Café Studio
Plaats
Haarlem
Datum
11 februari 2020
Tijd
19:30 uur

Aanmelden

20 plaatsen vrij
Biertalent logo
  • Algemene voorwaarden
  • Privacybeleid
  • Over ons
© Copyright 2019
Website door Lemone Lemone logo