Bier aan tafel

Bier aan tafel


Tijdens de training Bier aan tafel leer je hoe je bier met eten combineert. Je ziet het steeds meer, restaurants en cafés die specifieke bieren uitzoeken om gerechten of happen te begeleiden. Bier aan tafel wordt steeds populairder, maar hoe combineer je nou het perfecte bier bij de gerechten van … Lees meer

Tijdens de training Bier aan tafel leer je hoe je bier met eten combineert. Je ziet het steeds meer, restaurants en cafés die specifieke bieren uitzoeken om gerechten of happen te begeleiden. Bier aan tafel wordt steeds populairder, maar hoe combineer je nou het perfecte bier bij de gerechten van jouw kaart?

Passende combinaties maken

In deze training leer je waar een goede bierpairing aan moet voldoen. Zijn er tips en trucs? Waar houd je rekening mee? Vervolgens gaan we samen kijken naar de koppeling tussen de bieren op jouw kaart en het eten dat je serveert. Met een aantal praktische en interactieve oefeningen ontdek je dat combineren van bier met eten helemaal niet heel ingewikkeld hoeft te zijn. Na deze training kun je je gasten meer vertellen en de weg wijzen naar leuke, lekkere en verrassende combinaties.

In deze training

  • Bier aan tafel – richtlijnen, tips en trucs
  • Proefondervindelijk leren hoe je goede combinaties maakt
  • Koppelen van de menukaart aan de bierkaart
  • Leuke en praktische oefeningen met collega’s
  • De training duurt 2,5 uur
  • Inclusief BierTalent lesboekje ‘Bier aan Tafel’ t.w.v. €22,50
Pagina's van het lesboekje

Inkijkexemplaar

Lesboekje

Bij elk lesblok van BierTalent ontvang je een lesboek. Het lesboek is een essentieel naslagwerk waarin je achtergrondinformatie en oefeningen vindt om jezelf verder te ontwikkelen. Als je je aanmeldt voor de les ontvang je van ons het eerste deel van het lesboek. Zo kan je je alvast voorbereiden op de les. Hier vindt je alvast een ‘sneak preview’!

Download

Meer over Bier!

Jij krijgt toch ook geen genoeg van bier? Bij BierTalent draait alles om het delen van kennis en vaardigheden. Omdat we vinden dat je nooit bent uitgeleerd, blijven we je ook online op de hoogte houden. Check onze laatste blogs. Je vindt hier leuke achtergrondverhalen, handige biertips en niet te missen updates over BierTalent.

Naar alle berichten