BierTalent is gestart door Henri Reuchlin, Pepijn van der Waa en Bas Schampers. Als aanvulling op het aanbod van opleidingen van StiBON, zijn zij gestart met een opleidingstraject, speciaal ontwikkeld voor horecamedewerkers.

Henri Reuchlin

Henri Reuchlin

Als er iets nieuws gebeurt in de bierwereld dan is de kans groot dat Henri erbij betrokken is. Ruim tien jaar terug startte hij met StiBON, wat is uitgegroeid tot dé bieropleider van Nederland, met opleidingen tot bierambassadeur, biersommelier en bierbrouwer. Daarnaast stond hij aan de wieg van de Week van het Nederlandse Bier, BIERburo en de Dutch Bier Challenge.

Pepijn van der Waa

Pepijn van der Waa

Met hart en ziel een biervakman. Winnaar van het 1e Nederlands Kampioenschap voor Biersommeliers in 2018. Al sinds zijn eerste baantje werkzaam in de horeca en al meer dan een decennium bezig met bier. Eerst als hobby maar al snel ook als werk. Hij deelt zijn enthousiasme over bier met iedereen die het wil horen. Een bevlogener verteller over bier bestaat er eigenlijk niet.

Bas Schampers

Bas Schampers

Horecaman in hart en nieren. Werkt net als Pepijn al zijn hele leven in de horeca, maar brengt zijn passie voor dit vak tegenwoordig het liefst over op de nieuwe generatie horeca-helden. Combineer dit met zijn liefde voor speciale bieren en je hebt het gouden recept voor BierTalent.