Lente- & zomerbieren

Lente- & zomerbieren


In de training Lente- en zomerbieren maak je kennis met typische seizoensbieren. Weet jij het verschil tussen wit en weizen? En hoe smaakt eigenlijk een session IPA? Proef het seizoen! In de training gaan we aan de slag met praktische oefeningen die ervoor zorgen dat je dit terrasseizoen met vee… Lees meer

In de training Lente- en zomerbieren maak je kennis met typische seizoensbieren. Weet jij het verschil tussen wit en weizen? En hoe smaakt eigenlijk een session IPA?

Proef het seizoen!

In de training gaan we aan de slag met praktische oefeningen die ervoor zorgen dat je dit terrasseizoen met veel meer flair en zelfvertrouwen bier kunt serveren. We leren je hoe je het beste kunt proeven en vervolgens een goede smaakomschrijving kunt geven. Na deze training heb je een goede basiskennis van typische lente- & zomerbieren en weet je hoe je vol zelfvertrouwen je gasten kunt adviseren.

In deze training:

  • Populaire biertypen in de lente en de zomer
  • Leren proeven en smaken omschrijven
  • Rake biersuggesties doen aan je gasten
  • Leuke en praktische oefeningen met collega’s
  • De training duurt 2,5 uur
  • Inclusief BierTalent lesboekje ‘Lente- en zomerbieren’ t.w.v. €19,95
Pagina's van het lesboekje

Inkijkexemplaar

Lesboekje

Bij elk lesblok van BierTalent ontvang je een lesboek. Het lesboek is een essentieel naslagwerk waarin je achtergrondinformatie en oefeningen vindt om jezelf verder te ontwikkelen. Als je je aanmeldt voor de les ontvang je van ons het eerste deel van het lesboek. Zo kan je je alvast voorbereiden op de les. Hier vindt je alvast een ‘sneak preview’!

Download

Meer over Bier!

Jij krijgt toch ook geen genoeg van bier? Bij BierTalent draait alles om het delen van kennis en vaardigheden. Omdat we vinden dat je nooit bent uitgeleerd, blijven we je ook online op de hoogte houden. Check onze laatste blogs. Je vindt hier leuke achtergrondverhalen, handige biertips en niet te missen updates over BierTalent.

Naar alle berichten