Bas Schampers

Bas Schampers • Biersommelier

Binnenkort is het dan toch echt zo ver. Na een gedwongen winterslaap van maanden gaat de horeca weer open. De consument is er klaar voor.

Maar zijn jouw medewerkers er ook klaar voor? Is de bierkennis nog up-to-date, of is die wat roestig geworden? Zijn de leidingen gespoeld?

Je team klaarstomen voor het terrasseizoen

Reken maar dat je gasten dorstig zijn geworden in de laatste maanden. Nu we nog even gedwongen stil moeten zitten, is dit het moment om te werken aan de bierkennis en biervaardigheid in je bedrijf.

Daarom hebben we een twee uur durende Back 2 Business biertraining ontwikkeld. Deze training zorgt ervoor dat de bierbasis van je team weer op peil is voor de zomer. We spijkeren je bij over typische lente- en zomerbieren en we geven waardevolle tips en tricks rond bierverzorging en gastvrijheid. Alles om de gast straks weer een heerlijk gevoel van welkom te geven.

Naast leerzaam is de training ook gewoon leuk en daarom perfect om het groepsgevoel binnen je team weer een boost te geven. Zo schiet je binnenkort weer flitsend uit de startblokken als het licht eindelijk op groen staat.

Wat we leveren met deze training:

  • Een 2 uur-durende biertraining in de zaak, voor het hele team
  • Gastgerichte, praktische bierkennis op maat
  • Eigen bierassortiment staat centraal
  • Typische lente- en zomerbieren besproken en geproefd
  • Tips en tricks over bierbehandeling en gastgericht bieradvies
  • Super seizoens-kickoff voor jouw team!

Deze training t.w.v. €350 is gratis bij 2 BierTalent strippenkaarten

De prijs van deze training is €350. Maar wil je deze training kosteloos organiseren voor jouw team én tegelijkertijd structureel investeren in bierkennis op de werkvloer met BierTalent? Dan hebben we een exclusief aanbod;

Bij afname van twee BierTalent strippenkaarten (goed voor 20 losse aanmeldingen voor een reguliere BierTalent training) krijg je de Back-to-Business biertraining van ons cadeau.

Als bonus factureren we de strippenkaarten zelfs pas in september en november 2021. Laten we eerst maar weer eens die taps laten stromen en de kassalade gevuld krijgen!

Ook het maximale uit het komende terrasseizoen halen?

Schrijf je dan nu in via het aanmeldformulier. En heb je vragen of wensen, laat het ons weten. We denken graag met je mee.

 


De basis van BierTalent in een notendop

Geen enkel horecabedrijf is hetzelfde. Daarom zijn onze reguliere trainingen afzonderlijk van elkaar te volgen.  Afhankelijk van je bedrijfsformule, je team, het seizoen en je budget, je kiest zelf welke trainingen je volgt. Daarom past BierTalent in elk horecabedrijf waar bier een rol speelt. BierTalent is bovendien onafhankelijk en niet verbonden aan een merk of brouwerij.

Aanmelden per training – keuze uit 6 thema’s

Investeren in een volledige opleiding voor één medewerker is niet altijd rendabel. Onze methode geeft je de vrijheid om zelf te bepalen wat je wilt verbeteren. BierTalent biedt 6 trainingen met een eigen thema. Al je medewerkers kunnen los van elkaar trainingen volgen. Er is geen vaste volgorde of verplichting om alle trainingen te volgen.

biertalent lessen cirkel

BierTalent Strippenkaarten; voordelig én praktisch

Omdat we het ondernemers graag makkelijk maken werken we met de BierTalent Strippenkaarten. De strippenkaart vertegenwoordigt 10 trainingen, maar je betaalt voor 9 trainingen . Met de toegangscodes van de strippenkaart melden je medewerkers zich aan voor een training. Hierna ontvangen ze een voorproefje van het lesmateriaal en tips om zich optimaal voor te bereiden.

De prijs van een losse training is € 70,- (excl. BTW). Een strippenkaart voor 10 trainingen kost € 630,- (excl. BTW).

Lees meer over de BieRtalent-methode

Meld je aan voor deze gratis seizoens-training!