Klassieke & moderne biertypen

Klassieke & moderne biertypen


Deze training wijst je de weg in bierland. Blond, dubbel, tripel? IPA, saison en pils? Al horecazaak serveer je tegenwoordig al gauw tien tot vijftien verschillende biertypen. Maar wat zijn nou eigenlijk de verschillen en overeenkomsten tussen al die biertypen? Wie bepaalt eigenlijk wat een biertype… Lees meer

Deze training wijst je de weg in bierland. Blond, dubbel, tripel? IPA, saison en pils? Al horecazaak serveer je tegenwoordig al gauw tien tot vijftien verschillende biertypen. Maar wat zijn nou eigenlijk de verschillen en overeenkomsten tussen al die biertypen? Wie bepaalt eigenlijk wat een biertype is?

Nuttige bierachtergronden voor op de werkvloer

In de training Klassieke en moderne biertypen duiken we in de wereld van al die verschillende bieren. Je leert meer over de achtergrond van de meest gedronken soorten bier en wat elk bier uniek maakt, maar toch ook hoe deze allemaal met elkaar zijn verbonden. Al die bieren zijn een soort familie van elkaar. In die context leer je hoe je bier beter kunt proeven en hoe je bierkaart in elkaar steekt. Je wordt beter in het geven van bieradvies aan je gasten.

In deze training:

  • Klassieke biertypen; achtergrond en kenmerken
  • Moderne biertypen; hoe biertypen zich ontwikkelen
  • Proeven: klassiek of modern? Wat is de link?
  • Leuke en praktische oefeningen met collega’s
  • De training duurt 2,5 uur
  • Inclusief BierTalent lesboekje ‘Klassieke & moderne biertypen’ t.w.v. €22,50

 

Pagina's van het lesboekje

Inkijkexemplaar

Lesboekje

Bij elk lesblok van BierTalent ontvang je een lesboek. Het lesboek is een essentieel naslagwerk waarin je achtergrondinformatie en oefeningen vindt om jezelf verder te ontwikkelen. Als je je aanmeldt voor de les ontvang je van ons het eerste deel van het lesboek. Zo kan je je alvast voorbereiden op de les. Hier vindt je alvast een ‘sneak preview’!

Download

Meer over Bier!

Jij krijgt toch ook geen genoeg van bier? Bij BierTalent draait alles om het delen van kennis en vaardigheden. Omdat we vinden dat je nooit bent uitgeleerd, blijven we je ook online op de hoogte houden. Check onze laatste blogs. Je vindt hier leuke achtergrondverhalen, handige biertips en niet te missen updates over BierTalent.

Naar alle berichten