Tappen & schenken

Tappen & schenken


Tijdens de training Tappen & schenken leer je alles over hoe je het beste met bier omgaat. Bierbehandeling is essentieel voor de smaak van bier. Hoe je omgaat met bier heeft invloed op hoe het smaakt, en daarom ook invloed op de bierervaring van je gasten. Een perfect geschonken glas bier smaa… Lees meer

Tijdens de training Tappen & schenken leer je alles over hoe je het beste met bier omgaat. Bierbehandeling is essentieel voor de smaak van bier. Hoe je omgaat met bier heeft invloed op hoe het smaakt, en daarom ook invloed op de bierervaring van je gasten. Een perfect geschonken glas bier smaakt lekkerder.

We leren je hoe kleine verbeteringen in je bierbehandeling grote resultaten opleveren

Hoe moet je een perfect glas bier tappen, en hoe schenk je bier uit? In deze training leer je meer hierover. We behandelen niet alleen de juiste werkwijze, ook kom je te weten wat nou de meest gemaakte fouten zijn bij het tappen van bier. Welke kleine ergernissen ontstaan hierdoor bij je gasten en hoe kun je die fouten voorkomen? We zoomen in op het verschil tussen het tappen van pils en andere biertypes. Ook leer je alles over netjes werken met bierglazen.

In deze training:

  • Schoon werken met bier en glaswerk
  • Het tappen van pils en andere biertypen
  • Perfect uitschenken, ongeacht het glas en het bier
  • Leuke en praktische oefeningen met collega’s
  • De training duurt 2,5 uur
  • Inclusief BierTalent lesboekje ‘Tappen en schenken’ t.w.v. €22,50
Pagina's van het lesboekje

Inkijkexemplaar

Lesboekje

Bij elk lesblok van BierTalent ontvang je een lesboek. Het lesboek is een essentieel naslagwerk waarin je achtergrondinformatie en oefeningen vindt om jezelf verder te ontwikkelen. Als je je aanmeldt voor de les ontvang je van ons het eerste deel van het lesboek. Zo kan je je alvast voorbereiden op de les. Hier vindt je alvast een ‘sneak preview’!

Download

Meer over Bier!

Jij krijgt toch ook geen genoeg van bier? Bij BierTalent draait alles om het delen van kennis en vaardigheden. Omdat we vinden dat je nooit bent uitgeleerd, blijven we je ook online op de hoogte houden. Check onze laatste blogs. Je vindt hier leuke achtergrondverhalen, handige biertips en niet te missen updates over BierTalent.

Naar alle berichten