Op onze Instagram en Facebook delen we met regelmaat informatieve quizvragen over diverse thema’s. Quizvragen die inzicht geven over bier, je beter advies laten geven aan gasten of die resulteren in leuke feitjes en weetjes.
In deze blog geven we je antwoord op de vraag:
Als je bier gaat combineren met iets te eten moet je op enkele dingen letten. Als eerste de intensiteit van beide, daarnaast ga je op zoek naar zogenaamde ‘smaakhaakjes’. Stout wordt gebrouwen met donkere, gebrande en geroosterde mout. Dit zorgt voor gebrande smaken die d0en denken aan koffie en chocolade. Dit kan een perfect smaakhaakje zijn met het notige en pittige karakter van hazelnoot-gember koekjes.
Heb je altijd al meer willen leren over het combineren van bieren met spijs? Volg dan de training ‘Bier aan Tafel’ en we leren je alle basis technieken om een ideale combinatie te maken en je gasten hierin te kunnen adviseren.
Zoek een les ‘Bier aan tafel’ bij jou in de buurt!
Volg ons op Instagram en Facebook om met regelmaat nieuwe quizvragen te krijgen!