Training op locatie

Training op locatie


De BierTalent methode is gebaseerd op continue ontwikkeling van je medewerkers op biergebied. Dat kan perfect met onze strippenkaarten, maar een training voor het gehele team geeft hierop een perfecte aanvulling! Vandaar dat je onze zes gethematiseerde trainingen voor je medewerkers ook kunt boek… Lees meer
Helaas, er zijn geen trainingen gevonden

De BierTalent methode is gebaseerd op continue ontwikkeling van je medewerkers op biergebied. Dat kan perfect met onze strippenkaarten, maar een training voor het gehele team geeft hierop een perfecte aanvulling!

Vandaar dat je onze zes gethematiseerde trainingen voor je medewerkers ook kunt boeken voor het hele team, bij jullie op locatie, met jullie eigen bieren. Je kunt kiezen uit de volgende zes, bekende BierTalant thema’s:biertalent lessen cirkel

 • Lente- & zomerbieren
 • Herfst- & winterbieren
 • Tappen & schenken
 • Brouwproces
 • Bier aan Tafel
 • Klassieke & moderne biertypen

Elke training duurt 2,5 uur en biedt de perfecte basis voor jullie team! Iedere deelnemer ontvangt een eigen boekje van het betreffende thema. Een perfect naslagwerk met praktische oefeningen.

Wat krijg je?

Iedere training is inclusief het volgende:

 • 2,5 inspirerende training voor een bierspecialist mét relevante horeca-ervaring
 • Keuze uit de zes verschillende thema’s
 • Maximaal 20 deelnemers, iedere deelnemer ontvangt een eigen boekje van het betreffende thema (t.w.v. €22,50 p/st)
 • We training met jullie eigen bieren
 • We laten gratis een set van alles ze BierTalent-boekjes achter, t.w.v. €112,50
 • Je krijgt twee strippen voor éxtra deelname van een medewerker voor een losse BierTalent-training!

Wat zijn de kosten?

Een training op locatie, met een thema naar keuze, kost €960,- excl. BTW. Hierbij mag je 20 mensen laten deelnemer voor de prijs van 12. Dit is inclusief 20 boekjes (waarde: €450,-) en twee extra deelnames aan een training naar keuze (t.w.v. €160,-).

Als je een met de horecazaak ook een BierTalent-strippenkaart afneemt krijg je nog eens 10% korting op een losse training.

Ja, ik wil een training bij ons in de zaak!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om een training in te plannen.

Pagina's van het lesboekje

Inkijkexemplaar

Lesboekje

Bij elk lesblok van BierTalent ontvang je een lesboek. Het lesboek is een essentieel naslagwerk waarin je achtergrondinformatie en oefeningen vindt om jezelf verder te ontwikkelen. Als je je aanmeldt voor de les ontvang je van ons het eerste deel van het lesboek. Zo kan je je alvast voorbereiden op de les. Hier vindt je alvast een ‘sneak preview’!

Download

Meer over Bier!

Jij krijgt toch ook geen genoeg van bier? Bij BierTalent draait alles om het delen van kennis en vaardigheden. Omdat we vinden dat je nooit bent uitgeleerd, blijven we je ook online op de hoogte houden. Check onze laatste blogs. Je vindt hier leuke achtergrondverhalen, handige biertips en niet te missen updates over BierTalent.

Naar alle berichten