Tappen & schenken

Tappen & schenken

Tijdens de les Tappen & schenken leer je de techniek achter een perfect getapt bier en leren we … Lees meer
David van Term

David van Term
Biersommelier

€ 70
20 plaatsen vrij - prijs exclusief btw

Aanmelden

Omschrijving

Tijdens de les Tappen & schenken leer je de techniek achter een perfect getapt bier en leren we je hoe je een bier aan tafel zou kunnen uitschenken. Gist, schenk je dat eigenlijk mee in het glas? Op welke temperatuur schenk je een speciaalbier?

Het oog wil ook wat. Een visueel mooi uitgeschonken glas bier smaakt nou eenmaal lekkerder. We laten je zien wat de meest gemaakte fouten zijn bij het tappen van bier en leggen je uit wat het verschil is tussen het tappen van een pils of een ander biertype. Schuimen we deze eigenlijk allemaal af? Het komt allemaal aan bod in de les Tappen & schenken.

Wat we behandelen

  • Het tappen van pils en andere biertypen
  • Het uitschenken van bieren
  • Op welke temperatuur schenk je bieren het beste?
  • Leuke en praktische oefeningen met collega’s
  • De les duurt 2,5 uur

Locatie & Route

Locatie

au Mouton Blanc,
Kersenmarkt 10,
Maastricht,
Nederland

Plan je route
Pagina's van het lesboekje

Inkijkexemplaar

Lesboekje

Bij elk lesblok van BierTalent ontvang je een lesboek. Het lesboek is een essentieel naslagwerk waarin je achtergrondinformatie en oefeningen vindt om jezelf verder te ontwikkelen. Als je je aanmeldt voor de les ontvang je van ons het eerste deel van het lesboek. Zo kan je je alvast voorbereiden op de les. Hier vindt je alvast een ‘sneak preview’!

Download

Meer over Bier!

Jij krijgt toch ook geen genoeg van bier? Bij BierTalent draait alles om het delen van kennis en vaardigheden. Omdat we vinden dat je nooit bent uitgeleerd, blijven we je ook online op de hoogte houden. Check onze laatste blogs. Je vindt hier leuke achtergrondverhalen, handige biertips en niet te missen updates over BierTalent.

Naar alle berichten