Lente- & zomerbieren

Lente- & zomerbieren

In de training Lente- en zomerbieren maak je kennis met de meest geschonken seizoensbieren in het vo… Lees meer
Bas Schampers

Bas Schampers
Biersommelier

€ 70
20 plaatsen vrij - prijs exclusief btw

Aanmelden

Omschrijving

In de training Lente- en zomerbieren maak je kennis met de meest geschonken seizoensbieren in het voorjaar en de zomer. In deze training leer je o.a. over het verschil tussen wit en weizen, ontdek je de smaken van session IPA en geven we je handige tips over het perfecte bieradvies voor je gasten.

Proef het seizoen!

In deze training leer je met praktische oefeningen hoe je dit terrasseizoen bier optimaal kunt serveren. We leren je hoe je het beste kunt proeven en vervolgens een goede smaakomschrijving kunt geven. Na deze les heb je een goede basiskennis van typische lente- & zomerbieren en weet je hoe je vol flair zelfvertrouwen je gasten kunt adviseren.

Wat we behandelen in deze training

  • Populaire biertypen in de lente en de zomer
  • Leren proeven en smaken omschrijven
  • Rake biersuggesties doen aan je gasten
  • Leuke en praktische oefeningen met collega’s
  • De training duurt 2,5 uur

Locatie & Route

Locatie

De Rooi Pannen - Praktijkhotel - Fellenoordstraat 93 - Breda

Plan je route
Pagina's van het lesboekje

Inkijkexemplaar

Lesboekje

Bij elk lesblok van BierTalent ontvang je een lesboek. Het lesboek is een essentieel naslagwerk waarin je achtergrondinformatie en oefeningen vindt om jezelf verder te ontwikkelen. Als je je aanmeldt voor de les ontvang je van ons het eerste deel van het lesboek. Zo kan je je alvast voorbereiden op de les. Hier vindt je alvast een ‘sneak preview’!

Download

Meer over Bier!

Jij krijgt toch ook geen genoeg van bier? Bij BierTalent draait alles om het delen van kennis en vaardigheden. Omdat we vinden dat je nooit bent uitgeleerd, blijven we je ook online op de hoogte houden. Check onze laatste blogs. Je vindt hier leuke achtergrondverhalen, handige biertips en niet te missen updates over BierTalent.

Naar alle berichten