Klassieke & moderne biertypen

Klassieke & moderne biertypen

Blond, dubbel, tripel. IPA, saison en pils. Al horecazaak serveer je tegenwoordig al gauw tien tot v… Lees meer
David van Term

David van Term
Biersommelier

€ 70
20 plaatsen vrij - prijs exclusief btw

Aanmelden

Omschrijving

Blond, dubbel, tripel. IPA, saison en pils. Al horecazaak serveer je tegenwoordig al gauw tien tot vijftien verschillende biertypen. Maar wat zijn nou eigenlijk de verschillen, en welke overeenkomsten hebben biertypen?
De les klassieke en moderne biertypen duikt in de wereld van al die verschillende bieren. Wie bepaalt eigenlijk wat een biertype is? Hoe zijn die biertypen ontstaan en hoe kan ik mijn gast begeleiden door die wir-war van al deze typen?

Wat we behandelen

  • Klassieke biertypen; achtergrond en kenmerken
  • Moderne biertypen; hoe biertypen zich ontwikkelen
  • Klassiek of modern? Wat is de link?
  • Leuke en praktische oefeningen met collega’s
  • De les duurt 2,5 uur

Locatie & Route

Locatie

Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer,
Oeverwal,
Maastricht,
Nederland

Plan je route
Pagina's van het lesboekje

Inkijkexemplaar

Lesboekje

Bij elk lesblok van BierTalent ontvang je een lesboek. Het lesboek is een essentieel naslagwerk waarin je achtergrondinformatie en oefeningen vindt om jezelf verder te ontwikkelen. Als je je aanmeldt voor de les ontvang je van ons het eerste deel van het lesboek. Zo kan je je alvast voorbereiden op de les. Hier vindt je alvast een ‘sneak preview’!

Download

Meer over Bier!

Jij krijgt toch ook geen genoeg van bier? Bij BierTalent draait alles om het delen van kennis en vaardigheden. Omdat we vinden dat je nooit bent uitgeleerd, blijven we je ook online op de hoogte houden. Check onze laatste blogs. Je vindt hier leuke achtergrondverhalen, handige biertips en niet te missen updates over BierTalent.

Naar alle berichten