
Herfst- & winterbieren

Pieter Gasthuis
Biersommelier
Omschrijving
In de les Herfst – en winterbieren maak je kennis met typische seizoensbieren. Weet jij het verschil tussen dubbel en bockbier? En hoe smaakt eigenlijk een quadrupel?
Herfst – een prachtig bierseizoen
In de les gaan we aan de slag met praktische oefeningen die ervoor zorgen dat je dit winterseizoen met veel meer flair en zelfvertrouwen bier kunt serveren. We leren je hoe je het beste kunt proeven en vervolgens een goede smaakomschrijving kunt geven. Na deze les heb je een goede basiskennis van typische herfst- en winterbieren en weet je hoe je vol zelfvertrouwen je gast kunt adviseren.
Wat we behandelen
- Populaire biertypen in de herfst en de winter
- Leren proeven en smaken omschrijven
- Rake biersuggesties doen aan je gasten
- Leuke en praktische oefeningen met collega’s
- De les duurt 2,5 uur
Locatie & Route
Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer,
Oeverwal,
Maastricht,
Nederland

Inkijkexemplaar
Lesboekje
Bij elk lesblok van BierTalent ontvang je een lesboek. Het lesboek is een essentieel naslagwerk waarin je achtergrondinformatie en oefeningen vindt om jezelf verder te ontwikkelen. Als je je aanmeldt voor de les ontvang je van ons het eerste deel van het lesboek. Zo kan je je alvast voorbereiden op de les. Hier vindt je alvast een ‘sneak preview’!
DownloadMeer over Bier!
Jij krijgt toch ook geen genoeg van bier? Bij BierTalent draait alles om het delen van kennis en vaardigheden. Omdat we vinden dat je nooit bent uitgeleerd, blijven we je ook online op de hoogte houden. Check onze laatste blogs. Je vindt hier leuke achtergrondverhalen, handige biertips en niet te missen updates over BierTalent.
Naar alle berichten