Bier aan tafel

Bier aan tafel

Je ziet het steeds meer, restaurants en cafés die specifieke bieren uitzoeken om gerechten of happe… Lees meer
David van Term

David van Term
Biersommelier

€ 70
20 plaatsen vrij - prijs exclusief btw

Aanmelden

Omschrijving

Je ziet het steeds meer, restaurants en cafés die specifieke bieren uitzoeken om gerechten of happen te begeleiden. Bier aan tafel wordt steeds populairder, maar hoe combineer je nou het perfecte bier bij de gerechten van jouw kaart?
Door samen te kijken naar smaken en aroma’s van zowel het bier als gerechten, leren we je dat bier met eten combineren helemaal niet heel ingewikkeld hoeft te zijn. Met de juiste aandacht verras je jouw gasten met leuke, lekkere en verrassende combinaties.

Wat we behandelen

  • Klassieke bier & spijs combinaties
  • Desserts & bier, een gouden combinatie
  • Bier en kaas
  • Leuke en praktische oefeningen met collega’s
  • De les duurt 2,5 uur

Locatie & Route

Locatie

Café de Bóbbel,
Wolfstraat 32,
Maastricht,
Nederland

Plan je route
Pagina's van het lesboekje

Inkijkexemplaar

Lesboekje

Bij elk lesblok van BierTalent ontvang je een lesboek. Het lesboek is een essentieel naslagwerk waarin je achtergrondinformatie en oefeningen vindt om jezelf verder te ontwikkelen. Als je je aanmeldt voor de les ontvang je van ons het eerste deel van het lesboek. Zo kan je je alvast voorbereiden op de les. Hier vindt je alvast een ‘sneak preview’!

Download

Meer over Bier!

Jij krijgt toch ook geen genoeg van bier? Bij BierTalent draait alles om het delen van kennis en vaardigheden. Omdat we vinden dat je nooit bent uitgeleerd, blijven we je ook online op de hoogte houden. Check onze laatste blogs. Je vindt hier leuke achtergrondverhalen, handige biertips en niet te missen updates over BierTalent.

Naar alle berichten