Bier aan tafel

Bier aan tafel

Tijdens de training Bier aan tafel leer je hoe je bier met eten combineert. Je ziet het steeds meer,… Lees meer
Bas Schampers

Bas Schampers
Biersommelier

€ 70
20 plaatsen vrij - prijs exclusief btw

Aanmelden

Omschrijving

Tijdens de training Bier aan tafel leer je hoe je bier met eten combineert. Je ziet het steeds meer, restaurants en cafés die specifieke bieren uitzoeken om gerechten of happen te begeleiden. Bier aan tafel wordt steeds populairder, maar hoe combineer je nou het perfecte bier bij de gerechten van jouw kaart?

Passende combinaties maken

In deze training leer je waar een goede bierpairing aan moet voldoen. Zijn er tips en trucs? Waar houd je rekening mee? Vervolgens gaan we samen kijken naar de koppeling tussen de bieren op jouw kaart en het eten dat je serveert. Met een aantal praktische en interactieve oefeningen ontdek je dat combineren van bier met eten helemaal niet heel ingewikkeld hoeft te zijn. Na deze les kun je je gasten meer vertellen en de weg wijzen naar leuke, lekkere en verrassende combinaties.

Wat we behandelen in deze training

  • Bier aan tafel – waarom het werkt!
  • De basis van een goede pairing
  • Praktisch model – hoe je goede combinaties maakt
  • Leuke en praktische oefeningen met collega’s
  • De training duurt 2,5 uur

Locatie & Route

Locatie

De Rooi Pannen - Praktijkhotel - Fellenoordstraat 93 - Breda

Plan je route
Pagina's van het lesboekje

Inkijkexemplaar

Lesboekje

Bij elk lesblok van BierTalent ontvang je een lesboek. Het lesboek is een essentieel naslagwerk waarin je achtergrondinformatie en oefeningen vindt om jezelf verder te ontwikkelen. Als je je aanmeldt voor de les ontvang je van ons het eerste deel van het lesboek. Zo kan je je alvast voorbereiden op de les. Hier vindt je alvast een ‘sneak preview’!

Download

Meer over Bier!

Jij krijgt toch ook geen genoeg van bier? Bij BierTalent draait alles om het delen van kennis en vaardigheden. Omdat we vinden dat je nooit bent uitgeleerd, blijven we je ook online op de hoogte houden. Check onze laatste blogs. Je vindt hier leuke achtergrondverhalen, handige biertips en niet te missen updates over BierTalent.

Naar alle berichten