Voor de horeca hebben de ontwikkelingen rondom het Corona virus grote gevolgen. Ook al kunnen we op dit moment geen trainingen uitvoeren, we dragen graag op onze manier een steentje bij. Daarom organiseren we voor horecateams nu weer online BierTalent proeverijen op maat.

Bierproeverij, training en bedrijfsborrel in 1

Een online proeverij met BierTalent is een effectieve manier om in je team het onderlinge contact te stimuleren. Het is ook direct een middel om je team te belonen en te bedanken in deze woelige tijden.

BierTalent helpt je bij het op peil houden van teamspirit en bierige horecakennis. Als het losgaat, gaat het ook goed los, is de verwachting. Het is daarom belangrijk om je medewerkers scherp te houden, zo goed en kwaad als het kan.  Bij heropening van de horeca kunnen jullie dan als een raket uit de startblokken schieten. We houden de moed erin!

Nog niet bekend met BierTalent? Hier lees je alles over onze biertraingen.

Hoe het werkt

We plannen samen een geschikt moment voor de proeverij en selecteren in overleg vier bieren van jullie eigen bierkaart om te proeven. BierTalent regelt de opzet van een online samenkomst via Zoom. We kijken ook samen naar de beste manier om het bier bij alle deelnemers te bezorgen. Een van onze trainers verzorgt de begeleiding van de proeverij. In een sessie van ongeveer een tot anderhalf uur gaan we in een ontspannen setting samen aan de slag met je team.

In de proeverij leer je meer over de bierselectie van jullie proeverij en bespreken we leuke anekdotes en bruikbare tips. We beantwoorden veelvoorkomende biervragen; de proeverij is daarom ook (digitaal) ondersteund met informatief lesmateriaal uit de opleiding.

De proeverij lijkt zoveel mogelijk op een fysieke bijeenkomst; iedereen de camera aan, lekker proeven, iets leren, maar vooral; samen aan het bier en contact maken met je collega’s. Een online proeverij motiveert en is dus niet alleen leuk maar ook nuttig.

Meteen aanmelden

Twee keer naar een BierTalent training in 2021, nu gratis online proeven met je team

Kosten? Deze speciale proeverij is kosteloos bij afname van twee Talentcodes voor een training. Dus ja, we vragen een vergoeding van €140,- (ex. BTW).

Voor dit bedrag verzorgen we de proeverij én ontvang je twee TalentCodes voor een BierTalent training in 2021. De aanmeldingen hiervoor gaan weer open zodra de omstandigheden het toelaten.

Hoe kan ik me aanmelden?

We zitten klaar om jouw team iets bij te leren over jullie eigen assortiment. Aanmelden kan hieronder via het contactformulier. We nemen z.s.m. contact met je op, bespreken de inhoud van de online sessie en plannen samen een moment voor de proeverij.


‘Vakmanschap bestaat altijd uit een combinatie van kunde én kennis. BierTalent brengt kennis over op een praktijkgerichte manier waardoor het nooit saai wordt en je er direct mee aan de slag kan!’
– Wouter Verkerk, gastvrijheidsexpert


Doe ook mee

Alles op een rijtje:

  • Een informele personeelsborrel voor je medewerkers
  • Educatieve invulling door een ervaren BierTalent trainer
  • Twee TalentCodes = deelname voor 2 personen aan een fysieke BierTalent training bij jou in de buurt
  • De online trainging duurt één tot anderhalf uur
  • De borrel die volgt kan tot in de late uurtjes doorgaan 😉

Ja, ik regel zo’n proeverij voor mijn medewerkers!