Houd je team bij elkaar met een educatieve BierTalent proeverij?

In deze lastige tijd komt er als ondernemer veel op je bordje. Eén van die zaken is de betrokkenheid en motivatie van je team. Lukt het om je team betrokken te houden bij de zaak, zodat we samen weer kunnen knallen als we de deuren weer mogen openen? BierTalent denkt hierin mee en helpt de horeca. We bieden voor horecateams een educatieve proeverij op afstand.

Nog niet bekend met BierTalent? Hier lees je alles over onze bieropleidingen!

Ontwikkel juist nu je BierTalent

Met een online proeverij zorg je ervoor dat je op een informele en educatieve manier contact houdt met je collega’s. We organiseren een online samenkomst (via beeldbellen) waarin we vier bieren van jullie eigen bierkaart proeven. In een sessie van ongeveer een tot anderhalf uur gaan we in een ontspannen setting samen aan de slag met bier. Je team is weer even met elkaar verbonden en, nu we er toch zijn, de proeverij heeft een educatief tintje. Onder begeleiding van de docenten van BierTalent leer je meer over bier, de bierselectie van jullie proeverij en bespreken we leuke anekdotes en bruikbare tips. We beantwoorden veelvoorkomende biervragen; de proeverij is daarom ook (digitaal) ondersteund met informatief lesmateriaal uit de opleiding. De proeverij lijkt zoveel mogelijk op een fysieke bijeenkomst; iedereen de camera aan, lekker proeven, iets leren, maar vooral; samen aan het bier en verbinding met elkaar maken.

Meteen aanmelden

De proeverij is gratis, maar niet voor niks

Kosten? In deze tijd moeten we elkaar helpen. De online tasting is daarom kosteloos bij afname van twee Talentcodes voor een les. Ja, we vragen dus een vergoeding; €140,- (ex. BTW). Voor dit bedrag verzorgen we de proeverij én ontvang je tevens twee TalentCodes. De waarde van een code is €70, een code geeft toegang tot een BierTalent les. De lessen gaan weer van start zodra de omstandigheden het toelaten. Zo zorg je ervoor dat je team op een informele maar educatieve manier elkaar (op afstand) blijft zien en wat leert over jullie assortiment.

Hoe kan ik me aanmelden?

De docenten van BierTalent zitten klaar om jouw team iets bij te leren over jullie eigen assortiment. Aanmelden kan hieronder via het contactformulier. We nemen z.s.m. contact met je op, bespreken de inhoud van de online sessie en plannen samen een moment voor de proeverij.


‘Vakmanschap bestaat altijd uit een combinatie van kunde én kennis. BierTalent brengt kennis over op een praktijkgerichte manier waardoor het nooit saai wordt en je er direct mee aan de slag kan!’
– Wouter Verkerk, gastvrijheidsexpert


Doe ook mee

Alles op een rijtje:

  • Een informele personeelsborrel voor je medewerkers
  • Educatieve invulling door een ervaren BierTalent docent
  • Twee TalentCodes = deelname voor 2 personen aan een fysieke BierTalent les bij jou in de buurt
  • Het educatieve gedeelte duurt één tot anderhalf uur
  • De borrel die volgt kan tot in de late uurtjes doorgaan 😉
  • BierTalent stimuleert gasttevredenheid, teamspirit én bieromzet
  • BierTalent start zodra het weer kan met lessen in; Breda, Amsterdam, Haarlem, Maastricht & Rotterdam

Ja, ik regel zo’n proeverij voor mijn medewerkers!